torstai 1. syyskuuta 2016

Ja niin saapui syyskuun ensimmäinen...

...ja kuinka hurmaava syyskuun ensimmäinen se onkaan ollut! Syyssäätkin ovat olleet kohdillaan: aamupäivällä, kun surruuttelin pyörällä keskustan Coffee Houseen lukemaan tenttikirjaa, taivas oli harmaa ja alkoi sadella vettä, mikä oli omiaan nostattamaan idyllisyyden tuntua. Istua nyt kahvikupposen äärellä kahvilassa lukemassa kirjaa sateen läiskähdellessä kävelykatua vasten. Kun sitten sain tarpeekseni lukemisesta ja pyöräilin ystävääni tapaamaan, aurinko alkoi pikkuhiljaa pilkahdella yhä enemmän ja enemmän ja nyt sää on kaunis, kirkas ja lämminkin vielä! Voi onnea, etten sanoisi!

Ystäväni luona oli myös onnea: maukasta kaneli-inkivääriteetä, kynsien lakkaamista pastellisateenkaariväreillä, kuulumisten vaihtoa, vaatteitten sovittelua ja yhdessä piirtämistä. Niin, yhdessä on yllättävän mukavaa piirtää! Siinä me istuimmekin värikyninemme ja mietimme kuinka kivaa olisi pistää pystyyn taiteilu"kerho" paremman sanan puutteessa. Kuinka mukavaa olisi koota piirtämisestä innostuneet ihmiset yhteen luonnostelemaan, värittämään ja intoilemaan valmistuvista taideteoksista. Tämä idea täytyisi ehdottomasti viedä ajatuksen tasolta toiminnaksi!

Päivä on ollut täynnä intoa ja ideoita, mikä näkyy tässäkin kirjoituksessa huutomerkkien hövelinä käyttönä. Tänään minulla olisi ollut lukuisia asioita, joita olisin voinut innolla valokuvata, mutta pahus kun kamera ei tällä kertaa sattunut mukaan. Toisaalta se on hyväkin, sillä on tärkeää muistaa elää ja katsella elämää ympärillä ilman välissä äköttävää linssiä.

Mutta nyt ihmiset, nyt haluan tortilloja! Aktiivisuus ja paikasta toiseen hyppääminen aiheuttavat nälkää, joka tällä erää tuntuu taittuvan pelkästään tortilloilla. Illalla vielä ystäviä, uuden lukuvuoden alun ihmettelyä porukalla, ehkä lasi viiniä, tai ehkä ei. Ehkä myös raapustan pari runoa ja piirrän vielä vähän lisää, nyt kun pääsin jälleen värikynien makuun. Ei minulla näköjään tällä kertaa ollut elämää suurempaa sanottavaa, eikä edes kuvia jaettavana. Mutta ei se haittaa, sillä kaikki on mallillaan juuri nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti