keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Superhelpot sitruunaomenamuffinssit

Heippa!

Haluaisin tänään jakaa teidän kanssanne superhelpon herkkuvinkin.

Aina ei jaksa varsinaisesti leipoa itse. Joskus sattuu myös puuttumaan jokin tärkeä ainesosa, mutta kun ei millään jaksaisi raahautua ensin kauppaan ja takaisin ja sitten leipoa, odotella valmistumista ja vasta SITTEN päästä tärkeimpään osioon, eli herkun syömiseen.

Vaikken yleensä valmisjutuista niin paljoa välitäkään (ja onhan täysin itse alusta loppuun saatetut herkut ehdottomasti parasta ikinä) on silti ihan näppärää, jos ruokakomeron perukoilta sattuu löytymään jotain puolivalmista, nopeaa ja helppoa äkillisiä sokerinnälkäisiä hetkiä varten.
 

Omasta kaapistani löytyivät nämä IKEAn sitruunamuffinssiainekset. En ollut aikaisemmin kokeillut moisia, mutta eilen herkkuhimoni kävi sietämättömäksi ja täytyi saada päiväkahville jotain makoisaa. Nämä sitruunamuffinssit olikin sitten maailman helpoimpia: purkkiin tarvitsi lisätä ainoastaan vesi, kaikki muut ainekset olivat valmiina. Sitten vaan ravistettiin koko komeus purkissa sekaisin ja kaadeltiin vuokiin. Voiko helpompaa enää oikein olla?!
 

Tahdoin vähän kuitenkin tuunailla näitä muffinsseja, joten lisäsin vuokiin omenanpaloja (joita olisin voinut annostella ehkä vielä runsaammallakin kädellä) sekä päälle hiukan kanelisokeria. Sitten eikun pelti uuniin n. 15 minuutiksi, ja muffinssit olivat valmiit tadaa!

Ja hyviähän niistä tuli! Vaniljakastikkeen kera katosi yksi jos toinenkin herkkupala kahvin lomassa. Seuraavankin kerran kun tekee mieli leivonnaisia mutta laiskottaa, ei jaksa käydä kaupassa tai tehdä kaikkea itse alusta saakka, taidan turvautua tähän konstiin. Ja näitähän voi lisäksi tuunailla ihan oman mielen mukaan, vaan mielikuvitus on rajana, mitä kaikkea näihin voi lisäillä.

 

Nyt meitsi taitaa laittaa kuitekin läppärin kiinni, heittäytyä sohvalle ja uppoutua tv-sarjojen maailmaan. Ja ehkä syön pari muffinssia siinä samalla, mums.

Ihanaa keskiviikkoa !
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti