tiistai 22. marraskuuta 2016

Elämän pieniä saavutuksia


Listasin eilen päivän saavutuksia ja kiitollisuuden aiheita. Se tuntuu joskus kirkastavan mieltä ihan kummasti, että antaa itselleen hetken aikaa palata niihin hyviin juttuihin, joita päivän aikana on tapahtunut. Eikä niiden asioiden tarvitse olla mitenkään suureellisia tai ihmeellisiä. Ihan tavallisia juttuja vain.

Minun saavutuksieni ja kiitollisuuden kohteideni listalle kuuluivat eilen mm. pitkät ja sikeästi nukutut yöunet, koulujuttujen saaminen valmiiksi ja palauttaminen ajoissa, HIIT-treeneissä käyminen (liikkuminen noin niinkuin ylipäänsä) pitkästä aikaa sekä ruokaostosten tekeminen treenin jälkeen vaikka olin aivan poikki ja olisin vain halunnut lysähtää sohvalle. Myös kuuma suihku, iso mukillinen hedelmäteetä ja poikaystävän kanssa katsottu Napapiirin sankarit oli huippujuttuja eilisessä.

Ei elämän tarvitse olla sen kummempaa. Olin viikonlopun Helsingissä reissun päällä, joten nyt tavallinen perusarki maistuu taas varsin makoisalta. Tänään teen vähän koulutöitä, laitan hyvää ruokaa ja selvittelen työkuvioita. Ehkä katson myös pari(tai ehkä enemmän) jaksoa Frendejä (monettakohan kertaa...) ja teen herkkukaakaota. Arki on aika kivaa, vaikka ulkona onkin harmaampaa kuin osasin aavistaakaan kun aamulla heräsin. Ei se mitään. Sisällä loistavat kynttilät ja tunnelmavalot.

Ihanaa ihan tavallsta tiistaita kaikille !  ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti