lauantai 26. marraskuuta 2016

Helsinki-räpsyt


Viikko takaperin olin viikonloppu vierailulla Helsingissä. Reisuun lähdettäessä minulla oli suuret suunnitelmat: ottaisin mahdollisimman paljon kivoja kuvia kun nyt kerrankin olisin jossain muualla kuin kotikulmilla. Muutamat asukuvat olisi kiva räpsäistä ja sitten vielä parit yhteiskuvat tuttujen kanssa. Mahdollisimman monta onnistunutta kuvaa, joita sitten voisi ehkä hyödyntää täällä bloginkin puolella, joojoojoo!

Totuus oli vähän toinen, mikä on oikeastaan vain ja ainoastaan positiivista. Koko reissun ajan oli nimittäin niin paljon tekemistä ja kokemista ja niin kivaa, etten vain kerennyt tai muistanut kaivaa kameraa laukusta esiin. Vaikka muistikortille tallentuneet kuvat muodostavatkin vain sekalaisen ja resuisen joukon räpsyjä, päähäni on tallentunut senkin edestä hauskoja kokemuksia, keskusteluja ja paljon naurua ja iloisia kasvoja. Ei lainkaan huono lopputulos, jos minulta kysytään.

Minulla oli reissulle vain kaksi must-do-juttua. Halusin ehdottomasti käydä Konepajan Brunossa kirpparilla ja juomassa kahvit useampienkin bloggaajien ylistämässä Pauligin kulmassa. Molemmat toiveeni toteutuivat eikä kumpikaan ollut pettymys! Kirpparilta löysin aivan uskomattoman ihanan mekon, jota käytinkin heti samana iltana hyvän ystäväni tupareissa liehuen onnellisena menemään. Pauligin kulmassa taas söin herkullisen mango-lohi-voileivän ja totesin, että hitsi, tämmöisiä leipiä pitää alkaa tehtailla kotonakin. Myös kahvi oli herrrrkullista ja ulkoiset puitteet tosi kivat.

Vaikka Helsingissä oli mukavaa käydä, sain sieltä kotiinviemisiksi kurjan flunssan. Liekkö ollut se kylmä mereltä puhaltava tuuli, joka päätti tehdä tuhojaan elimistössäni ja hämäytti myös vastustuskykyni. Ei sillä, vastustuskykyni on ollut heikonlainen jo pidemmän aikaa, nimimerkillä ehdin olla noin kuukauden terveenä edellisen kaksi kuukautta kestäneen flunssan jäljiltä... oh well, tällaista tämä elämä välillä on.

Näin flunssan kourissa villapaitaan ja villasukkiin pukeutuneena (ja vielä lisäksi mahdollisimman suuren huovan sisään kääriytyneenä) olikin siis hyvä palata niihin pariin hassuun kuvaan, jotka reissullani otin! 
Kävin myös Ateneumissa ensimmäistä kertaa!Huom huom taustalla näkyvät pojat orkesterisoittimineen. Ihanaa katusoitantaa, pysähdyttiin pitemmäksikin aikaa kuuntelemaan :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti