sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

ONNEA ON...


 ... kun luulee edessä olevan hillittömän pitkä päivä alkaen kello kahdeksan tentillä ja jatkuen aina iltayhdeksään sakka, kunnes tajuat että ehei aikataulumuutoksista johtuen puolet päivän luento-ohjelmasta onkin peruttu ja yhtäkkiä päivään, jonka piti olla aivan kammottavan pitkä ja raskas, onkin ilmestynyt 6 tuntia silkkaa vapaa-aikaa. (!)

... suunnitella tulevaisuuden mahdollisia matkoja ja lueskella matkablogeista vinkkejä erinäisiin roadtrippeihin, vaellusreissuihin ja sen sellaisiin. Matkakuume tekee jälleen erittäin vahvasti tuloaan.

... muistaa yllättäen, että jääkaapissa on vielä jäljellä muutama päivä sitten tehtyä omenapiirakkaa, jonka olemassaolon oli unohtanut pariksi päiväksi. Mumsmums, onko parempaa kuin omppupiirakka oijoi!

... vaniljamaito, joka maistuu sulaneelta vaniljajäätelöltä. Ja sen omenapiirakan kanssa aika passeli muutes!

... tentaattori, joka tarkistaa sähköiset tentit noin tunnin sisällä tentin lähettämisestä. Kyllä se mieltä virkistää saada heti tietää, jos tentti on ollut nappisuoritus!

... aurinko. Oi aurinko, et kaipaa muita selittelyjä.

... tuulettaa villavaatteita parvekkeella. Oikeesti, onkohan minussa jotain vialla kun saan jotain outoa riemua tällaisista pienistä askareista :D Mutta tulleehan niistä vaan raikkaita ja ihania tuolla pakkasessa!

... Gilmoren tytöt ja kahvi. Lyömätön parivaljakko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti