keskiviikko 7. maaliskuuta 2018

TALVEN LUOTTOTUOTTEETKovat pakkaset on paukkuneet nurkissa jo jonkin aikaa. Tämä on aiheuttanut sen, että hiukseni ja ihoni suorastaan huutavat hoitoa. Viime aikoina luottotuotteiksi, jotka on siis päivästä toiseen kovalla käytöllä, on päätynyt ihania tuoksuja ja miellyttäviä koostumuksia.


Käytin vuosikausia huulirasvana vedetöntä Vitalista. Se oli täydellinen tuote minulle, riittoisa ja äärimmäisen hoitava. Valitettavasti joku aika sitten en enää löytänytkään Vitalista kaupoista. Kiersin ties miten monta eri paikkaa läpi, eikä mistään kyseistä tuotetta enää löytynyt. Kummallista, en vieläkään tiedä onko sen valmistus lopetettu vai mistä kiikastaa.

Huuleni ovat todella kuivuvaa ja helposti rohtuvaa sorttia, joten joudun turvautumaan melko paljon huulirasvoihin. Kevyemmät tuotteet kuten Labellon, Blistexin tai Babylipsin rasvat eivät kuitenkaan auta vaan usein pahentavat vain tilannetta. Siksi olenkin kokeillut kaikki mahdolliset rasvat läpi löytääkseni Vitalikselle korvaajan. Parhaaksi korvaajaksi on osoittautunut Classic Carmex, joka on ihanan viilentävä hoitotuote huulille ja todella kosteuttava. Tykkään! Ainut miinus on se, että purkki on hitusen pieni ja kuluu loppuun melko nopeasti tällaisella suurkuluttajalla kuin minä.


Talvipakkaset ovat suoranaista pahuutta hiuslaadulleni, joka on helposti sähköistyvä, sileä ja pehmoinen. Käytän aina shampoolla pesemisen jälkeen tukassani pois huuhdeltavaa hoitoainetta, mutta se yksin ei riitä vaan lisäksi joudun näin talvisaikaan turvautumaan myös suihkutettavaan hoitoaineeseen. XZ:n kosteuttava hoitosuihke on niin herkullisen tuoksuinen, että sitä tekisi mieli tuoksutella päivät läpeensä :D Ja on tuo myös mukavan tehokasta ainetta, pitää sähköisyyden ja "hattaraisuuden" hyvin aisoissa.Siinä missä hiukseni ja huuleni, myös ihoni on herkästi kuivuvaa sorttia. Lapsena käteni olivat aina ihan punaiset ja halkeilleet, kun eihän sitä silloin älynnyt paljoa rasvailla. Nykyään rasvaan ihoani ahkerasti, etenkin käsivoiteita kuluu. Tänä talvena olen tykästynyt erityisesti Lumenen klassikko sarjaan, jossa ehdotonta plussaa on se, että tuotteet ovat yli 80% luonnollisista ainesosista valmistettuja. Kuvissa näkyvä käsivoide on koostumukseltaan mukavan kevyt ja nopeasti imeytyvä voide, ei mikään supertuhti vaan semmoinen arkirasva. Käytän tätä tosi usein koska sen koostumus ja mieto tuoksu miellyttävät.

Myös Lumenen koivu suihkugeeli on osoittautunut ihan täydeksi kympiksi. Voiko olla parempaa kuin saunavastan tuoksuinen suihkugeeli?! Tästä tulee niin kesä mieleen!Kaikista kuivimmille kohdille kropassani kuten jalkapohjille, kantapäille, kyynärpäille ja polville täytyy olla vielä super rasvainen tehotuote, jollaiseksi on osoittautunut Dermosilin Sensitive Extra Treatment. Tämä on kyllä oikeastaan ollut luottotuotteeni jo useamman vuoden. Tuo putilo on ihan mielettömän riittoisa ja voide ehkä tehokkaimmin kosteuttavaa mihin olen koskaan törmännyt. Erityisesti koppuraisille kantapäille tämä on tuonut helpotusta. Lisäksi hinta on erittäin kilpailukykyinen, siinä seitsemän euron paikkeilla.

Siinäpä ovat tämän hetken ehdottomat suosikkituotteeni! Onko teillä erityisiä talven lemppareita? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti