tiistai 20. helmikuuta 2018

TAMMI-HELMIKUUN PARHAAT

Pitkästä aikaa blogin äärellä! Olen tietoisesti yrittänyt elellä taas vähän vähemmällä somen seuraamisella, minkä vuoksi myös tämä oma blogi on jäänyt hetkeksi vähän heitteille. Kaikki se aika pois kameran ja tietokoneen parista on kuitenkin tuottanut runsaasti ihania hetkiä rakkaiden ihmisten kanssa ja myös opinnot ja työjutut ovat edenneet mukavasti: elämä siis rullaa ja mieli on virkeä ja onnellinen näin helmikuun loppupuolella! :)

Ajattelin kuitenkin kääntää katseen vielä menneisiin viikkoisin ja muistella parhaita juttuja tammi- ja helmikuulta. 


♥ Minun synttärit tammikuussa. 23-vuotiaana olo on mainio! Parasta synttäreissäni oli se, että niitä sai viettää monta monituista päivää muahah. Poikaystäväni oli järjestänyt minulle ihanan synttäri-illallisen syntymäpäivääni edeltävänä iltana, joten juhlistaminen alkoi jo silloin. Perheeni kanssa puolestaan juhlittiin viikko varsinaisten syntymäpäivieni jälkeen. Ja kyllä kakku maittoi!

♥ Talvipäivien retket. Tammi-helmikuussa parasta on se, kun päivät valostuvat, aurinko näyttäytyy yhä useammin ja pakkanen paukkuu. Pakkasretkien tunnelmaa on vaikea sanoin kuvailla! Poskia nipistelee ja kahvi on kuumaa ja herkullista, eikä kohmeiset sormetkaan haittaa mitään. Myös laskiaisen pulkkamäkiretki oli ihan huippu!♥ Ystävänpäivä. Ja ystävänpäivänä nautitut Arnoldsin herkkusydänmunkit uh! Pitkästä aikaa vietimme ystävänpäivää poikaystäväni kanssa ihan kahdestaan. Useina vuosina ystävänpäivä on jotenkin vaan hujahtanut ohi ja ollaan usein oltu eri kaupungeissa juuri tänä hattaraisena rakkauspäivänä. Tämä vuosi olikin sitten piristävä poikkeus ja sai söpöillä oikein kunnolla hehe.

♥ Pikkuveljen vanhojentanssit. Voin kertoa, että kylläpä ylpeää isosiskoa itketti! Milloin minun pikkuisesta velipojastani on tullut noin iso?! Ihanat tanssit oli, paljon kauniita tyttöjä ja kommeita poikia. Siinä valsseja ja tangoja katsellessa tuli kyllä myös muistoja mieleen, omista tansseista on jo viisi(kö?) vuotta, huh, niin se aika rientää.

♥ Opintojen edistyminen. Pitkästä aikaa tuntuu siltä, että kouluhommat etenee! Valmistuin yhteiskuntatieteiden kandidaatiksi tammikuussa, maisterivaiheen kurssien opintopisteitä rapsahtelee rekisteriin kun saa vihdoin syksyltä rästiin jääneitä kirjatenttejä suoritettua ja graduseminaariinkin menin, vaikka olin kuvitellut sen olevan edessä vasta vuoden päästä. Hups, näin tässä kuitenkin kävi. 

♥ Vaihtojutut. Olen aina haaveillut vaihtoon lähdöstä ja päätin lukiossa aikovani toteuttaa unelmani yliopistoaikana. Joten tässä sitä vihdoin ollaan, askelta lähempänä suunnitelman toteutumista: motivaatiokirjeen kanssa tunteja tuskailtu, hakupaperit lähetetty ja nyt vaan jännätään kuinka käy.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti