maanantai 11. heinäkuuta 2016

Tervetulotoivotukset ja ateljeen synty

Hei, ja tervetuloa ateljeeheni! Kiva kun löysitte perille. Ajattelin ihan ensimmäiseksi kirjoituksekseni avata vähän sitä, minkä takia koko tämä blogi on nyt näistä hetkistä lähtien edes olemassa:

Maailmassa on järjettömän paljon blogeja. Nykyään tuntuu, että joka toinen joko bloggaa tai vloggaa tai vähintäänkin päivittää aktiivisesti instagramia tai jotain muuta sosiaalista mediaa. Itse en ole koskaan ollut järin kiinnostunut sosiaalisen median ihmeellisestä maailmasta siinä mielessä, että haluaisin julkaista kuviani, tekstejäni, videoita tai mitä ikinä koko maailman katseltavaksi.

En ole koskaan aikaisemmin edes ollut kovinkaan kiinnostunut aloittamaan blogia. Syy sille, miksi kuitenkin istun tässä nyt ja kirjoitan tätä tekstiä, vaikka oikeastaan minun pitäisi olla jo hurjaa vauhtia valmistautumassa töihin lähtöön etten myöhästy, on se, että rakastan kaikkea luovaa. Minulla on vähän liiankin monta aikaa ja luovuutta vaativaa projektia meneillään koko ajan. Soitan kitaraa, äänitän biisejä (en toistaiseksi vielä omia sävellyksiä, covereita vain), rakastan laulamista, öljyväreillä maalaamista, piirtämistä ja valokuvaamista, tanssimista ja koreografioiden kehittelyä... Lisäksi minulla on valtavasti intoa sisustaa ja näpertää kotiini milloin mitäkin. Luovuuteni puskee ulos niin montaa eri reittiä, niin monen tekemisen kautta, että tuntuu, etten millään ehdi paneutua jokaiseen harrastukseeni sillä panoksella millä haluaisin.

Sitten on vielä kirjoittaminen, lukeminen, kirjaimet ja sanat, jotka ovat kietoutuneet sydämeni ympärille niin tiukasti, etten niistä voi koskaan hellittää. Rakastan kirjoja, paksuja romaaneja, joitten pariin uppoutua. Rakastan kirjoittamista, mikä on yksi suurista unelmistani. Haluaisin kirjoittaa kaikki päivät, haluaisin kirjoittaa runoja ja satuja, tarinoita seikkailuista tai ihan mistä vain. Haluaisin kirjoittaa lapsille, nuorille ja aikuisille. Haluaisin voida jonain päivänä todeta että kyllä, minusta tuli kuin tulikin kirjailija.

Siksi olen nyt tässä. En halua tulla "bloggaajaksi", haluan vain kirjoittaa. Tällä hetkellä opiskelujen ja töiden ohessa helpoimmalta tavalta tuottaa julkaistua tekstiä tuntui blogin perustaminen. Tämä blogi on oma ateljeeni:  luotu jotta voisin purkaa luovuuttani, jotta voin jakaa ajatuksiani, kirjoituksiani, päästää harrastukseni oikeuksiinsa ja tuottaa jotain julki kaikesta siitä mitä teen ja mitä rakastan. Taide ansaitsee oman ateljeensa ja paremman puutteessa, tämä olkoon minun ateljeeni.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti