keskiviikko 2. elokuuta 2017

YHÄ HENGISSÄ


Hiljaiseloa. Sitä olen elänyt viimeiset pari viikkoa.

Kävi nimittäin niin kurjasti, että sairastuin sitkeään kesäflunssaan. Eikä riittänyt tällä kertaa pelkkä nuhakuume, vaan seurakseni sain myös ärhäkän korvatulehduksen, jota ei edes viikonmittainen antibioottikuuri saanut taltutettua. Uutta kuuria putkeen ja takaisin sohvalle peiton alle mötköttämään!

Joten täältä sohvanpohjalta moi. Päiväni koostuvat tällä hetkellä lähinnä tabujen syömisestä, monen tunnin yhtäjaksoisista Gilmoren tytöt maratoneista, nukkumisesta ja teen litkimisestä. Tänään on vähän helpompaa sairastaa, kun ei tarvitse haikailla hellekelien ajamana rantaan kirmaamista - tänään sataa vettä.

Minulla oli paljon suunnitelmia, jotka menivät sairastamisen takia myttyyn. Olo on ollut niin voimaton ja kipuinen, etten ole jaksanut tehdä yhtään mitään. Tervemenoa ompeluinspiraatio, kahviloissa notkuminen, opintojen edistäminen ja torilta ruokaostosten tekeminen!

Vaan on tässä sairastamisessa jotain hyvääkin: voin hyvällä omalla tunnolla siirtää siivoamisen, tiskaamisen ja kaupassa käymisen hamaan tulevaisuuteen. 

Elossa ollaan kuitenkin edelleen, taudista huolimatta. Enkä anna tämän itseäni lannistaa, jospa huomenna olo olisi jo vähän virkeämpi ja jaksaisin vaikka lukea kirjaa... :D

Hei ja elokuukin hiipi luoksemme ihan huomaamatta! Tietyllä tapaa olenkin jo alkanut kaivata syksyn tunnelmaa... Vaikka ei minua haittaisi vielä jonkin aikaa jatkuvat kesäsäät, kunhan tästä paranisin ja pääsisin niistä nauttimaankin.

Nyt teetä kitusiin. Kivaa tiistaita tyypit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti